Adevărul Live: Mihai Ghimpu, despre protestele din Chişinău şi intervenţia în forţă a poliţiei la manifestaţia unioniştilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pl.md
FOTO pl.md

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este invitatul emisiunii „Adevărul Live Moldova” de luni, 3 septembrie, de la ora 20.00. Preşedintele PL a vorbit despre protestele din ultima perioadă de la Chişinău, fiind vorba de manifestaţiile stradale ale opoziţiei proeuropene, dar şi cele ale unioniştilor, în ambele cazuri evenimentele soldându-se cu intervenţia în forţă a mascaţilor.

Mihai Ghimpu încercă să explice cât de justificate au fost acţiunile protestatarilor care au dus la intervenţia în forţă a poliţiei şi cât de motivată şi legală a fost intervenţia poliţiei, prin care manifestanţii, printre care deputatul român Constantin Codreanu, au fost evacuaţi cu forţa.

Ce urmăreşte opoziţia şi ce urmăresc unioniştii prin proteste? Care sunt şansele ca revendicările acestora să fie auzite şi îndeplinite de guvernare? Ar trebui ca Bucureştiul să sisteze finanţarea pentru Republica Moldova, precum solicită Constantin Codreanu? Sunt doar câteva întrebări care au fost adresate liderului liberalilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite