„A fost tot timpul pe malul Prutului şi şi-a dezvoltat afacerile întâi în România”. Ce spune Vladimir Cebotari despre Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

„A fost tot timpul pe malul Prutului şi şi-a dezvoltat afacerile întâi în România, după care a revenit în Republica Moldova. Este şi cetăţean al României. Dumnealui are foarte mulţi prieteni peste Prut”, aşa îl descrie vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari pe şeful său de partid, Vlad Plahotniuc.

Întrebat la emisiunea „Adevărul Live” cum l-ar descrie dânsul pe Vlad Plahotniuc, în contextul în care spaţiul public apar diferite calificative, Vladimir Cebotari a spus că liderul PDM este „o persoană care munceşte extrem de mult”. 

„Este foarte organizat. Ţine foarte mult la procesul de luare a deciziilor şi la deciziile care sunt luate să fie executate la promisiunile pe care le dăm inclusiv politic. Este foarte preocupat de probleme şi are lista de priorităţi foarte bine organizată”, a afirmat Cebotari.

Potrivit lui, Plahotniuc „este un om care cere la toată lumea din jurul lui să fie foarte responsabilă şi cu diligenţă să-şi trateze lucrurile care îi sunt încredinţate”. 

„Este un om care este foarte preocupat de tot ce înseamnă Moldova. Vă spun absolut sincer este un statalist. Multă lume care îl cunoaşte spune că are multe de învăţat (de la Plahotniuc) în ce înseamnă aţi iubi ţara”, a adăugat Cebotari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite