Ştefan Gligor: Am votat pentru schimbarea clasei politice discreditate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gligor

Ştefan Gligor, preşedinte al Partidului Schimbării, susţine că a votat pentru o schimbare. În primul rând, pentru schimbarea clasei politice discreditate. „Am votat ca să nu se mai repete ceea prin ce am trecut în ultimii 10 ani şi ca să eliminăm definitiv crima organizată din Parlament, Guvern şi din instituţiile statului. Am votat cu mare speranţă pentru o adevărată schimbare”, a declarat Ştefan Gligor pentru IPN.

Ştefan Gligor a menţionat că s-ar putea să meargă astăzi la frontiera administrativă cu regiunea transnistreană, să se convingă cum are loc transportarea organizată şi coruperea alegătorilor. După el, sunt peste 20 de mii de votanţi acolo, şi evident aceşti oameni sunt organizaţi şi aduşi cu maşini personale.

Ştefan Gligor susţine că deţine informaţii cu privire la acoperirea operaţiunii de corupere şi transportare organizată a alegătorilor de către organele de drept, inclusiv persoane delegate din partea MAI. La fel, politicianul afirmă că deţine informaţii cu privire la implicarea întreprinderilor de stat în procesul de organizare, transportare şi corupere a oamenilor. „E cert că majoritatea membrilor din CEC fac parte din această schemă corupţională de mituire şi transportare organizată pentru ca au blocat adoptarea deciziei cu privire la interzicerea şi prevenirea transportării organizate, cum a fost în 2020. E cert că după aceste alegeri trebuie de făcut curăţenie drastica, inclusiv în CEC”, a declarat Ştefan Gligor.

Preşedintele Partidului Schimbării şi-a exprimat speranţa că oamenii şi-au dat votul pentru partidele care au de gând să facă ordine în Republica Moldova. Ştefan Gligor spune că aşteptările sunt mari, dar rezultatele vor putea fi văzute mâine. „În linii mari, cred că oamenii noştri au învăţat multe lecţii din experienţele trăite în ultimi 10 ani. Sper că nu vor mai permite comiterea greşelilor în administrarea treburilor statului. Sper mult că nu doar îşi vor da votul, dar în următorii patru ani vor exercita controlul acestui vot”, a mai spus Ştefan Gligor.

Secţiile de votare rămân deschise până la ora 21.00.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite