Ştefan Gligor, atac la Andrei Năstase: „S-a dovedit a fi un meschin ordinar, fără cunoştinţe elementare şi populist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertul politic Ştefan Gligor l-a criticat dur pe candidatul Platformei DA pentru prezidenţialele din 1 noiembrie, Andrei Năstase, pentru comportamentul acestuia în raport cu Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu. Expertul consideră că Năstase trebuie să „dispară” după ce a pierdut alegerile locale din Chişinău, dar nu să pretindă la funcţia de preşedinte al ţării şi să o cheme pe Maia Sandu să se retragă în favoarea sa.

Ştefan Gligor e de părare că după ce Andrei Năstase a pierdut alegerile din Capitală era cazul să „să se retragă din prima linie şi să salveze partidul lăsându-l pe Munteanu şi Slusari să iasă în prim plan”.

„Însă văd că obrazu e gros, iar dragostea de sine mare, mare. Are tupeu să ţipe în gura mare că poate câstiga prezidenţialele după ce a pierdut Chisinăul. Dar cică numai dacă cineva îi cedează, că vezi mă rog poate câştiga numai în turul doi, că de primul „super-politicianul” nu va trece. În această campanie Andrei Nastase şi PPDA au adoptat o strategie mizerabilă. O campanie amplă de dezbinare prin denigrare şi minciună cu scopul de a şantaja PAS-ul”, a afirmat Ştefan Gligor într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, Platforma DA a făcut tandem cu socialistii, distribuind zilnic ştiri false sau manipulatorii, scrise de portalurile socialiste. 

„În timp ce Andrei a mers la televiziunile socialiste şi chiar la televiziunea lui Şor, unde a atacat-o pe Sandu la greu, şi niciodată pe Dodon. Pe Dodon îl vizează lejer şi mai mult de ochii lumii. Năstase, omul care s-a autodeclarat proprietar al „adevarului” şi purtător al „demnităţii” s-a dovedit a fi un meschin ordinar, fără cunoştinţe elementare şi populist”, a spus Gligor.

El susţine că Andrei „va folosi orice metodă ca să ajungă la putere, or asta e scopul final adevărat în spatele acelor îngrămădiri de cuvinte patetice pe care le debitează zilnic”.

„Dacă va trebui, va face coaliţie şi cu Şor. Desigur dacă asta îi va permite să ajungă la putere „în numele demnităţii, adevărului şi oamenilor cetăţii”, a mai spus expertul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite