Şeful „Moldsilva“ Ion Cebanu şi-a dat demisia. „Decât cu trădătorii la o masă, mai bine cu PL în opoziţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Agenţiei "Moldsilva", Ion Cebanu, a depus astăzi cerere de demisie, asta după ce a fost deja demis printr-o decizie a Guvernului declarată ilegală de Curtea Constituţională.

Acesta şi-a justificat astfel decizia: "Spiritul de echipă nu-mi permite să ramân la guvernare, când Partidul Liberal, prin întelegeri obscure, a fost trimis în opoziţie. Decât cu trădătorii la o masă, mai bine cu Partidul Liberal în opoziţie“, a specificat Ion Cebanu.

Fostul director "Moldsilva" a spus că demisia este opţiunea sa, dar care e dictată de situaţia politică de moment. „Un om politic trebuie sa aibă curaj să preia puterea atunci când este momentul, dar şi să se retragă atunci când demnitatea lui este pusă în joc“, a menţionat fostul şef "Moldsilva". 

Ion Cebanu a fost numit în funcţie în locul lui Ion Lupu, care a demisionat după incidentul din Padurea Domnească. Recent, liderul PLDM, Vlad Filat, a anunţat că persoanele cu funcţii de conducere, delegate de Partidul Liberal, condus de Mihai Ghimpu nu vor rămâne în instituţiile guvernamentale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite