Şedinţa CMC, amânată pentru 12 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Consiliului municipal Chişinău a fost amânată pentru marţi, 12 septembrie, la solicitarea consilierilor Partidului Socialiştilor. Liderul fracţiunii, Ion Ceban, a declarat că la mai multe subiecte propuse pentru ordinea de zi există întrebări. Socialiştii au cerut autorilor să prezinte detalii către şedinţa amânată pentru marţi, transmite IPN.

Printre subiectele invocate se numără accesarea unui credit de 11 milioane de euro pentru reparaţia Staţiei de epurare. Banii urmează să fie contractaţi în baza unui acord semnat de către Apă-Canal Chişinău. 

Un alt subiect la care socialiştii cer mai multă claritate este alocarea a încă 3 milioane de euro pentru lucrările de reparaţie a bulevardului Ştefan cel Mare. 

„În acest context, pe subiectele cu adevărat importante PSRM cere pauză până marţi, ora 10.00, şi solicită pe intern să creăm un grup de lucru care să se clarifice pe aceste subiecte”, a spus Ion Ceban.

Liberalul Ion Cebanu a venit cu îndemnul ca aleşii locali să continue şedinţa, dat fiind faptul că de o lună CMC nu se mai întruneşte în şedinţe, iar pe ordinea de zi sunt chestiuni importante. Îndemnul a rămas fără răspuns, iar socialiştii au părăsit sala. În lipsă de cvorum şedinţa nu a putut continua.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite