Şalaru: Plahotniuc nu mai poate fi numit păpuşar, nici cel mai mare pericol pentru Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Apărării de la Chişinău, Anatol Şalaru, susţine că afirmaţiile conform cărora liderul Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc, ar controla toată Moldova sunt exagerate. Potrivit lui Şalaru, Rusia este cel mai mare pericol pentru ţară, dar nu democratul.

„Vlad Plahotniuc a ieşit la suprafaţă. A fost ales preşedinte al PD. Şi-a asumat anumite riscuri, dar cel puţin nu mai poate fi numit păpuşar, fiindcă el astăzi se identifică cu PD şi ceea ce face el se răsfrânge asupra PD”, a declarat ex-ministrul Apărării.

În opinia sa, cel mai mare pericol pentru Republica Moldova este Rusia şi Dodon, „fiindcă Rusia nu renunţă la planurile lor. Plahotniuc este în fruntea unui sistem, unui grup, unui partid, iar Rusia are capacităţi mult mai mari, şi scopul de a câştiga alegerile peste Plahotniuc şi peste toţi este real”.

Politicianul califică drept zvonuri exagerate informaţia potrivit căreia Plahotniuc controlează toată Moldova. 

„Cred că el controlează în bună parte şi prin Guvern şi prin echipa parlamentară pe care o are. Controlează mult în ţara asta”, a precizat Anatol Şalaru în cadrul emisiunii „Pahomi”, de la RealitateaTV. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite