Şalaru îşi ia rămas bun: Plec de-aici cu fruntea sus, mândru de Armata Naţională!

Şalaru îşi ia rămas bun: Plec de-aici cu fruntea sus, mândru de Armata Naţională!

FOTO army.md

Ministrul Apărării, Anatol Şalaru, şi-a luat rămas bun miercuri, 28 decembrie, de la militarii Armatei Naţionale, după ce a fost demis din funcţie în urma decretului semnat de preşedintele Igor Dodon.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi predau comanda Ministerului Apărării. Cine s-ar fi gândit....Mi-am luat rămas bun de la ofiţerii şi militarii cu care am colaborat în perioada acestui mandat. 

De fapt, mi-am luat rămas bun de la prieteni. Am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să le îmbunătăţesc condiţiile de activitate, să le arăt partenerilor externi că Armata Naţională este o forţă din toate punctele de vedere: militar, cultural şi uman.

Le mulţumesc tuturor care, poate sceptici de la început, au crezut în mine. Le mulţumesc pentru că au fost sinceri şi le mulţumesc pentru că îşi iubesc ţara necondiţionat, şi în ciuda salariilor mediocre şi a problemelor cotidiane, ei îşi exercită misiunile cu un profesionalism unic.

Domnilor ofiţeri, stimaţi prieteni, Vă asigur de tot respectul şi dragostea mea, şi vă promit că pentru mine, ca om politic, Armata Naţională va fi întotdeauna o prioritate absolută”, a scris Şalaru pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Igor Dodon a semnat demersul înaintat de către premierul Filip, la solicitarea lui Mihai Ghimpu, cu referire la demiterea lui Anatol Şalaru din funcţia de ministru al Apărării pe motiv că PL i-a retras sprijinul politic acestuia.

Ghimpu declara anterior că funcţia ar urma să fie ocupată de către Valeriu Munteanu, iar Igor Dodon a menţionat că va examina această candidatură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările