Începând cu 5 februarie, toate serviciile consulare ale Ambasadei României la Chişinău se prestează numai pe bază de programare prealabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO evz.ro
FOTO evz.ro

Ambasada României în Republica Moldova anunţă că, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, începând de luni, 5 februarie 2018, toate serviciile consulare la Secţia Consulară a Ambasadei României la Chişinău se prestează numai pe bază de programare prealabilă.

Programările se obţin prin Ghişeul Consular Online la adresa www.econsulat.ro. Pentru depunerea dosarelor de viză rămâne valabilă programarea prin intermediul portalului www.eviza.ro

Această măsură vine în completarea procesului de reformă şi vine în sprijinul îmbunătăţirii sistemului de programări.

Programările pentru toate serviciile consulare sunt gratuite.

Ambasada română reiterează apelul de a nu solicita serviciile unor persoane sau societăţi de consultanţă care pretind a fi colaboratori ai oficiilor consulare. Puteţi fi victime ale infracţiunii de înşelăciune.

Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României din străinătate nu îşi asumă nicio răspundere pentru plăţile şi serviciile solicitate sau efectuate în afara acestora.

Pentru informaţii consulare şi utilizarea Ghişeului Consular Online:

Telefon: + 373 22 260 737; +373 22 260 747, disponibil 24h/7 zile

              + 373 22 855 002, disponibil luni-vineri, 8.00-14.00

E-mail call-center: contact@informatiiconsulare.ro

În cererea de informaţii trebuie să precizaţi localitatea şi raionul de domiciliu/rezidenţă, pentru a primi informaţii consulare specifice în funcţie de zona geografică.

E-mail Secţia Consulară: chisinau.consul@mae.ro

Site-web call-center (informaţii consulare): http://www.informatiiconsulare.ro

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite