„Încă un fake news din partea blocului ACUM”. Dodon neagă că pe numele soţiei sale a fost deschis un dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a dezminţit marţi, 5 martie, informaţia lansată în spaţiul public de către vicepreşedintele PAS Mihai Popşoi, care a declarat că pe numele soţiei preşedintelui ţării, Galina Dodon, ar fi fost deschis un dosar penal. Şeful statului a subliniat că este vorba despre „încă un fake news din partea blocului ACUM”.

„Cum să înţeleagă cetăţenii aceste semnale şi mesaje? Ca „invitaţie” la dialog sau drept o dorinţă a blocului ACUM să se autoizoleze politic? Stranie încercare a blocului ACUM de a căuta parteneri pentru a lupta cu Partidul Democrat. Vreau să amintesc tuturor, că în calitate de Preşedinte al Republicii Moldova nu am participat în campania parlamentară şi nu sunt subiect al negocierilor post-electorale”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Dodon s-a adresat cu un mesaj către oponenţii săi politici: „mai bine ocupaţi-vă de lucruri serioase, de îndeplinirea promisiunilor electorale, de negocieri inteligente, dacă puteţi”. 

„Oamenii, cetăţenii Republicii Moldova aşteaptă altceva din partea clasei politice. Dacă nu puteţi, atunci recunoaşteţi acest fapt public, cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru claritatea situaţiei politice în ţară”, a mai spus preşedintele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite