Încă un deputat pleacă din Pro Moldova: „Voi activa ca deputat neafiliat”

Încă un deputat pleacă din Pro Moldova: „Voi activa ca deputat neafiliat”

Deputatul Grigore Repesciuc a anunţat vineri, 23 octombrie, că pleacă din Pro Moldova. Anunţul vine la scurt timp după ce şi Sergiu Sîrbu a comunicat că părăseşte partidul lui Andrian Candu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Stimați prieteni, colegi, frați de idei și planuri. Vin cu un anunț important și asumat și declar că am decis să părăsesc grupul parlamentar PRO MOLDOVA, iar în continuare voi activa ca deputat neafiliat. Tot ce am făcut, ce avem în gând să facem împreună cu susținătorii mei și în binele alegătorilor, rămâne în vigoare”, a scris Grigore Repesciuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că şase deputaţi ai Partidului Democrat, printre care Sergiu Sîrbu şi Grigore Repesciuc, au anunţat pe 19 februarie 2020 că părăsesc formaţiunea condusă de Pavel Filip. 

Cei şase deputaţi care au părăsit Partidul Democrat au format grupul parlamentar „Pro-Moldova”. Conducătorul grupului a fost desemnat Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului. Deputatul Sergiu Sîrbu s-a ales cu funcţia de secretar al grupului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările