75 de militari moldoveni vor participa la parada de la Moscova, în plină pandemie de COVID-19, la indicaţia lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Vladimir Putin presedinte.md

Un contingent de de militari din Compania Gărzii de Onoare va participa la parada de la Moscova, din 24 iunie, Piaţa Roşie, la indicaţiile preşedintelui Igor Dodon. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de ofiţerul de presă al Ministerului Apărării, Ala Diaconu.

„La indicaţiile comandantului suprem al forţelor armate, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, un contingent de 75 de militari din Compania Gărzii de Onoare va participa la parada din 24 iunie 2020, în Piaţa Roşie”, a declarat Ala Diaconu.

Întrebată despre condiţiile în care va fi organizată deplasarea militarilor pe timp de pandemie, Ala Diaconu a precizat că „vor fi luate toate măsurile de precauţie”.

Recent, Igor Dodon a acceptat invitaţia preşedintelui rus, Vladimir Putin, de a participa la evenimentele dedicate „celei de-a 75-a aniversări a Zilei Victoriei”. Parada, care în mod tradiţional are loc pe 9 mai, a fost transferată pentru 24 iunie cauza pandemiei de COVID-19.

https://www.ipn.md/ro/75-de-militari-moldoveni-vor-participa-la-parada-din-7967_1073940.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite