30 de zile de arest pe numele fugarului Vlad Plahotniuc

30 de zile de arest pe numele fugarului Vlad Plahotniuc

Magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana, au emis mandat de arest în contumacie, pentru 30 de zile pe numele fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, aflat în urmărire naţională. Este vorba despre dosarul penal „Metalferos”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea Procuraturii Generale cu reprezentanţii mass-media, a precizată că, în condiţiile în care persoana vizată nu s-ar afla în Republica Moldova, se va solicita ca aceasta să fie anunţată în căutare internaţională. Anterior, acesta a mai fost anunţat în căutare în alte dosare. Anterior, Vlad Plahotniuc este învinuit de crearea şi conducerea unei organizaţii criminale. De asemenea, fostului politician i se impută escrocherie săvârşită în proporţii deosebit de mari şi spălarea banilor săvârşită de o organizaţie criminală, în proporţii deosebit de mari, precum şi de depăşirea atribuţiilor de serviciu şi fals în acte publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările