Va fi creat Consiliul Consultativ pentru ÎMM

Va fi creat Consiliul
Consultativ pentru ÎMM

FOTO Arhivă

Un Consiliu consultativ pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) va fi instituit pe lângă Ministerul Economiei, transmite IPN cu referire la un proiect al Guvernului, elaborat de ministerul nominalizat.

Consiliul consultativ îşi propune să contribuie la creşterea gradului de transparenţă a deciziilor administraţiei publice, să asigurare informarea detaliată a patronatelor,organizaţiilor neguvernamentale şi întreprinzătorilor privind procesul de elaborare a proiectelor de acte legislative şi a deciziilor guvernului cu impact asupra activităţii ÎMM.
 
Componenţa Consiliului Consultativ va fi alcătuită din reprezentanţi ai sectorului public şi privat, precum şi sectorului asociativ.
 
Consiliul Consultativ va informa Ministerul Economiei despre opinia mediului de afaceri pe marginea documentelor de politici în domeniul ÎMM, precum şi despre propunerile de îmbunătăţire a legislaţiei, programelor de dezvoltare a ÎMM.
 
Se prevede că activitatea Consiliului Consultativ să fie lansată cu începere din 16 decembrie 2016.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: