SONDAJ 44% din respondenţi consideră că decizia de concensionare a Aeroportului Internaţional a fost un act de corupţie

SONDAJ 44% din respondenţi consideră că decizia de concensionare a Aeroportului Internaţional a fost un act de corupţie

Compania rusească susţine că aşa va arăta Aeroportul Internaţional Chişinău FOTO Adevărul

Peste 67 % dintre moldoveni cunosc faptul că Executivul a transmis în concesiune Aeroportul Internaţional Chişinău unei companii din Federaţia Rusă, arată Barometrul Opiniei Publice, prezentat astăzi. 23,9% dintre respondenţi nu cunoşteau acest fapt.

Ştiri pe aceeaşi temă

44 % dintre participanţii la sondaj cred că Aeroportul a fost concesionat în scopuri de corupţie, 23,8 pentru a atrage investiţii pentru modernizare, în timp ce 30,3 % au declarat că nu ştiu, arată datele Barometrului de Opinie.

Compania „UK Komaks“ a fost desemnată învingătoare a concursului de transmitere în concesiune pentru 49 de ani a Aeroportului Internaţional Chişinău, organizat de Ministerul Economiei.

Experţi: Decizia Guvernului privind concesionarea Aeroportului Internaţional este neconstituţională.
Curtea Constituţională a pasat analiza deciziei de concesionare a Aeroportului Chişinău instanţelor comune
.

Construcţia a două terminale noi, reparaţia şi lărgirea pistelor de aterizare şi decolare, extinderea parcării auto, asigurarea unor trape moderne, precum creşterea fluxului de pasageri, până la patru milioane de persoane anual. Sunt doar câteva obiective cu care se va îmbogăţi Aeroportul Internaţional Chişinău, luat în concesiune de UK Komaks, din Habarovsk.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările