Scandalul în jurul atacului raider la Moldova Agroindbank revine

Scandalul în jurul atacului raider la Moldova Agroindbank revine

Preluarea acţiunilor de la MAIB s-a făcut cu numeroase încălcări FOTO Dumitru Goncear

Compania olandeză CG Venture BV, ce a rămas fără pachetul de 4.99% de la Moldova Agroindbank în urma unei ordonanţe judecătoreşti din Chişinău, a emis un avertisment potenţialilor cumpărători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentantului companiei CG Venture în Republica Moldova, în prezent interdicţia de înstrăinare a acţiunilor Moldova Agroindbank ce iau aparţinut este suspendată, "ceea ce  generează riscul real şi serios de înstrăinare cu rea-credinţă a acestora către terţe părţi“.

Totodată acesta avertizează toate persoanele interesate despre faptul că "legalitatea vânzării la Bursa de Valori a Moldovei a pachetului de 51.880 acţiuni ale Moldova Agroindbank, deţinut anterior de CG venture în favoarea a companiilor Dilnoro Group SIA (Letonia) şi Ostryn Business Limited (Marea Britanie), a fost contestată în instanţe“.

Reprezentantul CG Venture îndeamnă toate persoanele interesate "ca până la emiterea unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile în acest litigiu să se abţină de la orice tranzacţii“ cu cele 4,99% de acţiuni ale MAIB.

"Toate tranzacţiile încheiate vor fi contestate în instanţele competente ale Republicii Moldova şi în curţile internaţionale de arbitraj“, se mai precizează în anunţul companiei olandeze.

Compania olandeză CG Venture BV a rămas fără pachetul de 4.99% de la Moldova Agroindbank în urma unei ordonanţe judecătoreşti din Chişinău, care a dispus încasarea unei pretinse datorii de 3 milioane de euro în favoarea unei companii fondate de un cetăţean ucrainean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările