Prunele moldoveneşti în stare proaspătă ajung pe piaţa din Canada

Prunele moldoveneşti în stare
proaspătă ajung pe piaţa din Canada

FOTO Arhivă

De la 1 octombrie, Agenţia Canadiană pentru Controlul Alimentelor lansează procesul de eliberare a permiselor la importul în Canada a prunelor moldoveneşti în stare proaspătă, anunţă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Autorităţile competente din Republica Moldova au fost informate despre acest lucru de către Barbara Peterson, coordonator naţional pentru protecţia plantelor din cadrul Agenţiei Canadiene pentru Controlul Alimentelor.
 
MADRM menţionează că obţinerea accesului prunelor moldoveneşti în stare proaspătă pe piaţa de desfacere canadiană reprezintă un succes al negocierilor comune dintre autorităţile de profil din ambele state. Instituţia îşi exprimă încrederea că astfel va spori imaginea ţării noastre drept furnizor de producţie agricolă de calitate, precum şi de partener comercial credibil.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: