Premierul cere un plan pentru extinderea lucrărilor pe drumul Chişinău-Ungheni

Premierul cere un plan
pentru extinderea lucrărilor pe drumul Chişinău-Ungheni

FOTO AP

Premierul Pavel Filip i-a cerut ministrului Transporturilor şi Infrastructurii drumurilor, Iurie Chirinciuc, în deschiderea şedinţei de miercuri a Guvernului, să prezinte până la finele săptămânii un plan de acţiuni pentru extinderea proiectului de reabilitare a drumului pe direcţia Chişinău-Ungheni, transmite IPN.

„Bani pentru reabilitarea drumurilor avem suficienţi, însă nu sunt valorificaţi”, a declarat premierul. Pavel Filip a reamintit că acest proiect important este finanţat de BEI şi BERD cu un buget de 180 mln euro, dintre care 60 mln euro sunt grant.
 
„Pretenţii sunt exprimate privind starea acestui segment de drum la tot pasul, de cetăţenii noştri, dar şi de oaspeţii care vin în Moldova. Este necesar să fie prezentat planul de acţiuni, ca să putem extinde proiectul, iar mai apoi cer ca să asiguraţi controlul şi monitorizarea realizării planului de acţiuni”, a declarat prim-ministru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: