Milionarul Ilan Shor a ajuns în fruntea Băncii de Economii

Milionarul Ilan Shor a ajuns în fruntea Băncii de Economii

Ilan Shor reprezintă interesele gigantului rus Vneşeconombank

În cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Băncii de Economii, prin vot unanim, în calitate de preşedinte a fost ales omul de afaceri Ilan Shor, iar fostul şef al Securităţii Ivan Ursu a fost desemnat Vicepreşedinte al Consiliului BEM.

Ştiri pe aceeaşi temă

Banca de Economii a anunţat că tot astăzi preşedintele instituţiei Ivan Crivceanschi şi-a dat demisia, iar Consiliul Băncii a aprobat cererea acestuia, în legătură cu transferul la alt loc de muncă.

Potrivit comunicatului BEM, consiliul Băncii a apreciat înalt contribuţia lui Ivan Crivceanschi "la ieşirea definitivă a Băncii din criză, dezvoltarea şi consolidarea poziţiei Băncii în calitate de instituţie financiară notorie“.

În calitate de preşedinte interimar al Băncii a fost numit Viorel Bîrca, ex-vicepreşedinte, care are o experienţă de peste 10 ani, de activitate în sfera bancară şi nemijlocit în cadrul Băncii de Economii.

Totodată, în calitate de vicepreşedinte al Băncii a fost numit Constantin Paladi, cu aprobarea ulterioară de către Banca Naţională a Moldovei.

Liberalii au sesizat Procuratura Generală pe cazul „escrocherii“ de la Banca de Economii. „Banca poporului a ajuns banca lui Putin şi Medvedev“, susţin ei.

Anterior, Milionarul Ilan Shor a declarat că nu are nicio legătură cu Aeroportul şi Banca de Economii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: