Dumitru Alaiba este noul preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe

Dumitru Alaiba este noul preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe

Deputatul Fracţiunii parlamentare a Partidului Acţiune şi Solidaritate, Dumitru Alaiba, este numit în funcţia de preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

El vine să-l înlocuiască pe colegul său de fracţiune, Dumitru Budianschi, care va rămâne în componenţa comisiei în calitate de membru, transmite IPN.
 
Parlamentul a adoptat, în şedinţa plenară de astăzi, hotărârea pentru modificarea componenţei nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova. În funcţia de secretar al Comisiei economie, buget şi finanţe, exercitată până acum de Dumitru Alaiba, este numită Valentina Manic de la Fracţiunea PAS. Totodată, în locul Zinaidei Popa, care şi-a depus mandatul de deputat, membru al comisiei este numit un alt deputat al Fracţiunii Partidului Acţiune şi Solidaritate – Victor Spînu.
 
Comisia economie, buget şi finanţe are zece membri, inclusiv un preşedinte şi doi vicepreşedinţi – Radu Marian, de la PAS, şi Petru Burduja, de la Fracţiunea parlamentară a Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările