Doi moldoveni au furat două bancomate

Doi moldoveni au furat două bancomate

Bancomat

Doi cetăţeni ai Republicii Moldova au fost daţi în urmărire de poliţia din oraşul Iaroslavl, din Rusia, pentru că au spart  un magazin de unde au furat două bancomate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit presei din Rusia, în noaptea de 8 aprilie doi cetăţeni au spart un magazin din oraşului Iaroslavl, de unde au sustras două bancomate pe care le-au urcat într-un microbuz de tip Mercedes Sprinter, după care au fugit de la locul infracţiunii.

Maşina cu infractorii a fost observată de un echipaj al poliţiei rutiere. În timpul operaţiunii de urmărire poliţia a fost nevoită să împuşte în roţile automobilului. Cei doi infractori au abandonat automobilul la câţiva kilometri de oraşul Iaroslavl. În microbuz poliţiştii au depistat cele două bancomate furate, pe care cei doi moldoveni nu au reuşit să le deschidă şi să scoată banii.
Poliţia din Rusia anunţă că la volanul automobilului s-ar fi aflat Fiodor Torlac, un moldovean în vârstă de 22 de ani, rezident în regiunea Moscova. Moldoveanul a fost dat în căutare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: