BNM a desemnat membrii Comitetului de conducere şi ai Consiliului Moldindconbank

BNM a desemnat membrii Comitetului de conducere şi ai Consiliului Moldindconbank

Comitetul executiv al Băncii Naţionale a Moldovei a desemnat membrii Comitetului de conducere şi ai Consiliului băncii comerciale Moldindconbank. Membri ai Comitetului de conducere sunt: Aureliu Cincilei în calitate de preşedinte, Victor Cibotaru, prim-vicepreşedinte, Iurie Ursu şi Svetlana Magdaliuc în calitate de vicepreşedinţi, transmite IPN.

Consiliul băncii este format din cinci membri. În funcţia de preşedinte a fost desemnat Giedrius Steponkus, cetăţean al Lituaniei, fost membru al Consiliului de supraveghere şi vicepreşedinte al Bursei de Valori din Vilnius, membru al grupului Banking Stakeholder Group.
 
Ceilalţi membri ai consiliului sunt: Nicolae Dorin, preşedinte al Asociaţiei Băncilor din Moldova, anterior preşedinte şi prim-vicepreşedinte al BC „Mobiasbanca”, Anna Gheorghiu, care anterior a fost prim-vicepreşedinte băncii „Moldova-Agroindbank”, preşedinte şi prim-vicepreşedinte al „Moldindconbank”, Elena Punga, anterior director administrartiv în reţeaua regională de filiale şi agenţii la „Mobiasbanca” şi Aureliu Cincilei, viceguvernatorul BNM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: