ANRE se laudă că a ieftinit cu 10 bani motorina

ANRE se laudă că a ieftinit cu 10 bani motorina

ANRE se laudă că a ieftinit motorina

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) difuzat un comunicat de presă prin care salută decizia unor companii petroliere de reducere începând de săptămâna aceasta a preţurilor la carburanţi. De la majoritatea companiilor petroliere am fost informaţi că nu ştiu nimic despre aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Reducerea va fi posibilă în urma eforturilor depuse în ultima perioadă de ANRE în vederea monitorizării mai ample a situaţiei de pe piaţa produselor petroliere, dar şi a discuţiilor cu conducerea companiilor petroliere în vederea optimizării cheltuielilor de activitate“, se laudă administraţia ANRE, fără a oferi alte detalii.

Reprezentanţii mai multor companii petroliere s-au arătat însă surprinşi de informaţie.

"Nu ştiu nimic despre o eventuală reducerea a preţurilor“, ne-a declarat un reprezentant de la direcţia marketing al Lukoil-Moldova, cea mai mare companie petrolieră din Republica Moldova.

Acelaşi răspuns l-am primit şi de la Petrom-Moldova, al doua ca mărime companie petrolieră din ţară. E adevărat că de la o benzinărie Petrom-Moldova am fost informat că de astăzi s-a ieftinit cu 10 bani, preţul unui litru de motorină Top Euro Diesel 5 de la 17,99 la 17,89 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: