Cea mai mare bancă din Republica Moldova convoacă Adunarea generală extraordinară a acţionarilor

Cea mai mare bancă din Republica Moldova convoacă Adunarea generală extraordinară a acţionarilor

Conflictul dintre acţionarii MAIB se extinde FOTO Dumitru Goncear

Consiliul Moldova Agroindbank anunţă că a adoptat decizia de a convoca acţionarii băncii pentru ziua de 22 octombrie 2013. Anterior şi noii deţinători a circa 26% din acţiuni au solicitat convocarea de urgenţă acţionarilor

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit avizului, ordinea de zi a Adunării generale extraordinare a acţionarilor va fi publicată şi adusă la cunoştinţa proprietarilor mai târziu, cu respectarea prevederilor legislaţiei.

Zilele trecute şi noii proprietari a 26,5% din acţiunile Moldova Agroindbank (MAIB) au cerut convocarea de urgenţă a Adunării generale extraordinare a acţionarilor băncii, pentru a alege o nouă conducere. Totodată ei au solicitat intervenţia Băncii Naţionale în situaţia creată din jurul celei mai mari bănci din ţara noastră.

Despre situaţia de la MAIB ctitiţi şi:

Şapte firme anonime, acţionari la Moldova Agroindbank

INTERVIU Adrian Lupuşor: „Problemele MAIB sunt ale întregului sistem bancar din Republica Moldova“

Ion Sturza: 2/3 din sistemul bancar al Republicii Moldova este controlat de persoane concrete care refuză să-şi divulge identitatea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările