Zinaida Greceanîi, infectată cu COVID-19: „Mă aflu sub supravegherea medicului”

Zinaida Greceanîi, infectată cu COVID-19: „Mă aflu sub supravegherea medicului”

Preşedinta Parlamentului de la Chişinău, Zinaida Greceanîi, a fost contaminată cu noul coronavirus. Greceanîi a precizat că se tratează la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă anunţ că am fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din păcate, COVID-19 afectează zilnic mii de oameni din întreaga lume, pentru viaţa cărora luptă eroii zilelor noastre – medicii. Şi eu mă aflu sub supravegherea medicului de familie şi urmez tratamentul la domiciliu”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

Preşedinta Parlamentului a exprimat cuvinte de recunoştinţă şi mulţumire tuturor angajaţilor sistemului de sănătate „pentru sacrificiu şi munca titanică pe care o desfăşoară, în această perioadă dificilă”. 

„În pofida tuturor greutăţilor generate de această criză pandemică, sunt convinsă că împreună vom reuşi să le depăşim. Vă doresc tuturor multă sănătate, fiţi vigilenţi şi aveţi grijă de familiile voastre şi oamenii dragi”, a mai spus Greceanîi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările