Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operaţiunile din R. Moldova

Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operaţiunile din R. Moldova

Wizz Air anunţă că, din cauza prelungirii restricţiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe spre şi din Republica Moldova, compania va prelungi la rândul său durata suspendării tuturor zborurilor sale spre şi dinspre Republica Moldova până pe 14 iunie inclusiv, transmite IPN.

Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism, inclusiv agenţiile de turism online, trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele, precizează un comunicat de presă al companiei.

Aseară, 3 iunie, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că zborurile regulate de pasageri şi charterele regulate de pasageri vor fi reluate din 15 iunie.

https://www.ipn.md/ro/wizz-air-extinde-perioada-de-suspendare-pentru-operatiunile-din-7966_1073979.html

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: