Vremea se răceşte simţitor în Republica Moldova

Vremea se răceşte simţitor în Republica Moldova

FOTO 123RF

Meteorologii progrnozează temperaturi în scădere în următoarea săptămână. Dacă în acest weekend se prevăd temperaturi de până la +20 de grade Celsius ziua şi +10 grade Celsius noaptea, atunci spre sfârşitul săptămânii viitoare temperaturile scad până la +10 grade Celsius ziua şi +7 noaptea, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 28 octombrie, vremea se menţine caldă, iar începând de marţi temperaturile scad. Pe 29 octombrie se aşteaptă până la +18 grade Celsius ziua şi +9 grade Celsius noaptea. Pe 30 octombrie vremea se răceşte până la +13 grade Celsius ziua şi +9 noaptea. Joi şi vineri, mercurul termometrelor va urca până la +10 grade Celsius ziua şi +7 noaptea.

Solictiată de IPN, Natalia Ungureanu, meteorolog la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS), a declarant că temperaturile scăzute sunt provocate de un anticiclon, dar sunt temperaturi normale pentru această perioadă, având în vedere că până acum norma climatologică era depăşită cu circa patru grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările