Vremea se răceşte simţitor în R. Moldova. Noaptea vor fi îngheţuri

Vremea se răceşte simţitor în R. Moldova. Noaptea vor fi îngheţuri

Râul Nistru FOTO Adevărul.

Vremea se răceşte simţitor. Dacă vineri se prevăd temperaturi de la  +17 la +22 de grade, pe timp de zi, atunci duminică, 24 octombrie, maximele nu vor trece de +10 grade Celsius. Noaptea vor fi îngheţuri. Temperaturile vor coborî până la -3. Valentina Belidina, inginer-sinoptician la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS), a declarat pentru IPN că teritoriul Republicii Moldova este traversat de un ciclon atlantic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Temperaturile cu minus programate pentru săptămâna următoare sunt în limita normelor pentru sfârşit de octombrie, având în vedere că până acum norma climatologică era depăşită cu 3-8 grade. Spre deosebire de alţi ani, în acest sfârşit de octombrie nu vor fi precipitaţii, a specificat inginerul-sinoptician.

În perioada 25-27 octombrie, ziua se vor înregistra de la +7 până la +10  grade, în zona de nord a Republicii Moldova, de la +8 la +11 grade ­– în centrul ţării, şi de la +9 la +12 grade – în sud.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările