Vlad Filat şi Angela Gonţa au fost cununaţi la Mănăstirea Curchi de Mitropolitul Vladimir

Vlad Filat şi Angela Gonţa au fost cununaţi la Mănăstirea Curchi de Mitropolitul Vladimir

Cununia a avut loc la Mănăstirea Curchi Captură video: Jurnal.md

Liderul PLDM Vlad Filat şi soţia sa, prezentatoarea Angela Gonţa s-au cununat astăzi la Mănăstirea Curchi din Codrii Orheiului. Naşii de cununie ai cuplului sunt sora şi cumnatul politicianului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit jurnal.md, fostul premier a fost îmbrăcat la patru ace, iar mireasa a purtat o rochie elegantă de culoarea fildeşului. „Este o zi importanţă în viaţa noastră. Am ales să venim anume aici pentru că acest loc îmi este apropiat sufletului. Cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteam să venim să ne unim destinele“, a menţionat Vlad Filat pentru Jurnal.

Potrivit miresei, după slujba religioasă oficiată chiar de Mitropolitul Vladimir a fost programată o petrecere în sânul familiei.

Amintim că în luna decembrie prezentatoarea ştirilor de la ora 20.00 a anunţat că părăseşte pupitrul pentru a se căsători cu Vlad Filat, iar recent cuplul a anunţat că vor deveni părinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările