VIDEO „Viaţa îi grea”. Un şofer furios din Chişinău a accidentat câteva maşini, apoi a scos o lopată pentru a le sparge şi geamurile

VIDEO „Viaţa îi grea”. Un şofer furios din Chişinău a accidentat câteva maşini, apoi a scos o lopată pentru a le sparge şi geamurile

FOTO autoexpert.md

Un şofer aflat la volanul unui Opel Corsa a accidentat trei automobile pe strada Bănulescu Bodoni. Apoi, acesta a mai lovit alte două maşini în intersecţia străzilor Alexei Şciusev cu Nicolae Iorga, după care a scos o lopată şi a spart câteva geamuri ale maşinilor parcate în apropiere, pentru a-şi vărsa ura că „viaţa-i grea şi soţia e peste hotare”. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de vineri, 30 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit autoexpert.md, martorii accidentelor de pe strada Bodoni au alertat imediat Poliţia, iar un echipaj 902 se deplasa la faţa locului. Văzând că şoferul vinovat încearcă să fugă de la locul accidentului, un taximetrist a încercat să îi blocheze calea cu maşina sa, dar s-a ales şi acesta cu o lovitură din spate.

Ulterior, conducătorul auto din Opel şi-a luat viteză pentru încă o victimă, un Mercedes-Benz E-Class parcat pe strada Nicolae Iorga. A coborât din maşină şi cu o lopată a trecut la următoarea etapă, să spargă geamurile maşinilor.

Între timp au venit şi poliţiştii care l-au imobilizat pe bărbat. Nu s-a lăsat fără bătaie şi aici, iar după câteva exerciţii de forţă executate de oamenii legii, acesta s-a cuminţit, notează sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările