VIDEO A urcat într-un taxi cu alţi doi pasageri necunoscuţi şi a fost jefuită de aceştia. Poliţia din Ialoveni caută făptaşii

VIDEO A urcat într-un taxi cu alţi doi pasageri necunoscuţi şi a fost jefuită de aceştia. Poliţia din Ialoveni caută făptaşii

FOTO politia.md

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţia din Ialoveni, fiind suspectaţi că au jefuit o femeie. Suspecţii şi-ar fi identificat victima într-un taxi în seara de 16 august.

Victima, în vârstă de 57 de ani, a luat un taxi din Chişinău pentru a ajunge la Ialoveni. Şoferul, care avea încă doi pasageri, a fost de acord să ia cu el şi femeia, zicând că merge în aceeaşi direcţie.

În drum spre Ialoveni, victima a rugat şoferul să oprească la un magazin pentru a lua ceva bunuri.

Ulterior, aproape de satul Ruseşti, cei doi pasageri, persoanele care apar în imagine, au spus şoferului să oprească maşina, după care au coborât şi au insistat ca şi victima să facă la fel.  

Apoi, aceştia au dus femeia într-un câmp din apropiere, au deposedat-o de 2.600 lei, un lănţişor cu pandantiv din aur şi un inel din aur, după care au urcat în taxi şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

A doua zi, victima a anunţat poliţia. Prejudiciul cauzat femeii se ridică la 20.300 lei. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat şi au reţinut şoferul, un bărbat de 33 de ani. În cadrul audierilor, acesta a declarat că nu-i cunoaşte pe suspecţi, dar a recunoscut că a tolerat fapta şi nu a intervenit. Mai mult, acesta a declarat poliţiştilor că au venit înapoi în Chişinău, au dat aurul la casa de amanet şi au împărţit banii.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf în cadrul căreia sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, privind stabilirea şi reţinerea principalilor suspecţi. 

Cine recunoaşte persoanele din imagine şi cunosc locul aflării lor sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de telefon: 079652133.  

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, făptaşii riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: