VIDEO Cum a protestat Oleg Brega faţă de decizia lui Andrei Năstase a instala un crucifix în incinta MAI: O chestie de Evul Mediu

VIDEO Cum a protestat Oleg Brega faţă de decizia lui Andrei Năstase a instala un crucifix în incinta MAI: O chestie de Evul Mediu

Activistul civic Oleg Brega, alături de alţi câţiva tineri, a organizat un protest duminică, 15 septembrie, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, în momentul când urma să aibă loc ceremonia de inaugurare a unui crucifix, instalat în incinta MAI la iniţiativa ministrului de Interne, Andrei Năstase.

Activistul s-a arătat indignat şi de faptul că la eveniment au fost văzuţi mai mulţi preoţi.
 
Protestatarii au cerut demisia lui Andrei Năstase şi l-au acuzat de demagogie.

„Sunt revoltat că ministerul, în zi de duminică, se ocupă de demagogii electorale, când ministerul e de stat, laic, şi ar trebui să aibă grija drepturilor omului şi a legii. Andrei Năstase mă tem că se ocupă de chestii electorale şi îşi face imagine acum şi inaugurează o chestie bizară, de Evul Mediu, când trăim în mileniul III”, a declarat Oleg Brega.

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a instalat un crucifix imens pe holul de la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne. La eveniment a fost prezent, la invitaţia ministrului, şi mitropolitul Vladimir, care l-a lăudat pe Andrei Năstase pentru acesta gest, subliniind că speră că acest exemplu va fi preluat şi de alte ministere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: