VIDEO Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2020

VIDEO Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2020

Interpreta Natalia Gordienko a fost declarată învingătoarea Finalei Naţionale şi va reprezenta Republica Moldova la concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. În etapa finală a concursului naţional, la care au participat 19 interpreţi, Natalia Gordienko a acumulat punctajul maxim, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Natalia Gordienko va participa cu piesa „Prison” în cea de-a doua semifinală a concursului „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfăşura pe 14 mai la Rotterdam (Ţările de Jos). Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreţii din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveţia, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania şi Estonia.

„Mai departe avem multă muncă. Ne aşteaptă câteva luni de pregătire serioasă. Mă simt responsabilă şi de încrederea voastră. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă face mândri de mine şi de ţara noastră”, a scris interpreta pe Facebook.

Natalia Gordienko, alături de interpretul Arsenium, a mai reprezentat Republica Moldova în acest concurs, la Atena în 2006, atunci clasându-se pe locul 20.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului internaţional va avea loc în Olanda, după ce Duncan Laurence a fost desemnat câştigătorul Eurovision 2019. Ediţia va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai 2020, şi finala care va avea loc în data de 16 mai.

Anul trecut, Republica Moldova, reprezentată de Anna Odobescu, nu a reuşit să se califice în finală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările