VIDEO Motivul pentru care un istoric şi un jurnalist rus s-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni în direct

VIDEO Motivul pentru care un istoric şi un jurnalist rus s-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni în direct

Incident mai rar întâlnit a avut loc pe 30 ianuarie, la Moscova, în studioului de radio „Komsomoliskaya Pravda”. Jurnalistul rus Maksim Şevcenko şi istoricul Nicolai Svanidze s-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni, care era transmisă şi în direct pe canalul de Youtube.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spiritile s-au incins pe marginea discuţiilor legate de rolul lui Iosif Stalin în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Pe de o parte, jurnalistul afirma că ruşii ar trebui să se mândrească cu reuşitele lui Stalin din timpul guvernării acestuia şi ridica în slăvi rolul dictatorului, iar de partea cealaltă, istoricul sublinia că Iosif Stalin ar fi comis un şir de greşeli şi ar fi adus Uniunea Sovietică într-o situaţie catastrofală înaintea războiului cu Hitler.

În replică, Maxim Şevcenko a spus că, în comparaţie cu francezii, URSS nu a îngenunchiat în faţa Germaniei, dar a luptat, adăugând că istoricul Nicolai Svanidze scuipă pe mormintele celor căzuţi sub Moscova.

Aceste cuvinte au fost ultima picătura pe răbdarea lui Svanidze, care a afirmat că l-ar lovi pe Şevcenko, dacă acesta era aşezat mai aproape de el, după care a şi început schimbul de pumni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările