VIDEO Momentul în care doi bărbaţi din Chişinău sunt reţinuţi pentru trafic de heroină

VIDEO Momentul în care doi bărbaţi din Chişinău sunt reţinuţi pentru trafic de heroină

Doi bărbaţi din Chişinău au fost reţinuţi şi arestaţi pe un termen de 30 de zile pentru trafic de heroină. Aceştia au fost anterior condamnaţi pentru infracţiuni similare. De asemenea, cei doi nu sunt încadraţi în câmpul muncii.

Suspecţii aveau rolul de repartizare a dozelor şi comercializare a drogurilor consumatorilor, inclusiv prin intermediul aplicaţiilor electronice de comunicare şi Internet. 

Pe parcursul a două luni de zile, ofiţerii de investigaţie au efectuat mai multe achiziţii de control, fiind procurate doze de heroină cu preţul de 3.500 lei per gram, astfel fiind identificată sursa drogurilor şi metoda de transmitere a acestora.

În urma percheziţiilor efectuate la suspecţi poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe doze de heroină pregătite pentru realizare, droguri de tip PVP, telefoane mobile şi mijloace băneşti provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică. La fel, a fost ridicat şi urmează a fi aplicat sechestru pe un automobil de model Volkswagen cu o valoare de 15.000 Euro. 

Dacă le va fi demonstrată vinovăţia, suspecţii  riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: