VIDEO Medpark a organizat un schimb de experienţă pentru 150 de cardiologi din republică (P)

VIDEO Medpark a organizat un schimb de experienţă pentru 150 de cardiologi din
republică (P)

Recent, Medpark a organizat seminarul internaţional cu genericul „Organizarea tratamentului invaziv al infarctului miocardic în Republica Moldova”, la care au participat peste 150 de medici cardiologi din întreaga ţară, experţi de peste hotare în domeniul cardiologiei şi medici profesionişti din cadrul spitalului. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii din Republica Moldova.

Mihail Ciocanu, viceministru al Sănătăţii: „Acest seminar reprezintă un eveniment foarte important pentru sistemul de sănătate din ţara noastră, deoarece ne-am propus să facem o evaluare intermediară a activităţilor din cadrul programului naţional de tratament invaziv al infarctului miocardic acut.”

Evenimentul a devenit o tradiţie şi are drept scop perfecţionarea nivelului profesional al cadrelor medicale.

Olga Ceaglei, medic cardiolog, or. Străşeni: „Nici nu mi-am pus problema dacă o să fiu prezentă la acest seminar, deoarece spitalul Medpark este o intituţie prestigioasă, de categorie înaltă, chiar pot spune instituţia medicală cu cel mai înalt nivel de organizare a serviciului cardiologic existent la moment în Republica Moldova”.

Nicolae Usatîi, medic cardiolog, or. Anenii Noi: „De fiecare dată când am colaborat cu Spitalul Internaţional Medpark au fost binevoitori cu noi şi sunt convins că vom colabora şi pe parcurs, deoarece această insituţie este într-adevăr de talie internaţională”.

Andrei Ureche, chirurg cardiovascular, categorie superioară, Medpark: „În spitalul nostru avem toate posibilitaţile pentru a diagnostica patologiile inimii, precum şi a efectua orice tratament efectiv - atât conservativ, evaziv, cât şi chirurgical.”

Mihail Ciocanu, viceministru al Sănătăţii: „Dorim ca bolnavii din R. Moldova să beneficieze de produse şi servicii calitative şi deoarece spitalul Medpark întruneşte aceste criterii, ba chiar în multe situaţii nu există alternative,  vom contracta şi în continuare această instituţie medicală, pentru ca pacienţii din întreaga ţară să se bucure de servicii medicale calitative, preţuri rezonabile şi rezultate îmbucurătoare.”

Medpark este singura instituţie medicală privată din ţară care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaţionale, un centru de excelenţă dedicat diagnosticului şi tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark.

De ce să alegi Medpark?

• Suntem unicul centru din Republica Moldova în care se poate stabili cu precizie diagnosticul în afecţiunile inimii şi oferă cel mai eficient şi sigur tratament, inclusiv cardiochirurgie;
• Reunim cei mai buni specialişti în chirurgia cardiacă şi chirurgia intervenţională din ţară şi specialişti de talie internaţională;
• Dispunem de cele mai performante echipamente medicale care permit un diagnostic sigur şi tratament corect;
• Suntem la dispoziţia ta 24/24 ore, 7/7 zile şi putem interveni oricând pentru orice complicaţie a bolilor cardiace.

Infrastructura medicală, spectrul extins de servicii prestate, precum şi nivelul înalt de deservire conferă Spitalului Internaţional Medpark statutul de expert nr. 1 în diagnosticarea şi tratamentul bolilor de inimă. Aici, toţi cetăţenii ţării au acces la servicii medicale la standarde internationale.

Despre Spitalul Internaţional Medpark:

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională.

Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe de înaltă calificare ce monitorizează fără întrerupere calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările