VIDEO Mai multe automobile, blocate în zapadă. Salvatorii lucrează în regim sporit

VIDEO Mai multe automobile, blocate în zapadă. Salvatorii lucrează în regim sporit

FOTO dse.md

Salvatorii şi pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI au fost solicitaţi vineri, 11 ianuarie, în nouă situaţii pentru a efectua lucrările de deblocare şi tractare autoturismelor blocate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În jurul orei 11:00, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a unui autocamion pe traseu la intersectie şoseua Balcani cu strada Petricani din Chsinau. 

Aceştia au reusit tractarea autocamionului, dar si alte două automobile derapate. În total, în urma interventiei de la intersecţia şoselei Balcani au fost deblocate alte şase camioane şi 2 automobile. 

Lucrările de tractare a mijlloacelor de transport au avut loc în mai multe raioane din ţară. Salvatorii au efectuat interventii în raionul Basarabeasca, Hânceşti, Cimişlia, Orhei. În jurul orei 13:00 salvatorii au inspectat traseul Leuşeni- Chişinau. 

Pe traseu, salvatorii au deblocat trei autoturisme aflate în dificultate. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI va monitoriza în continuare situaţia din ţară. În cadrul Celulei de Criză instituite sunt acumulate informaţii operative, dar şi are loc gestionarea forţelor antrenate. 

Salvatorii lucrează în regim sporit pentru a interveni în situaţii de risc. În continuare oamenii sunt rugaţi să fie precauţi şi să asculte mesajele autorităţilor, iar în situaţii de urgenţă să apeleze Serviciul 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: