VIDEO Noi imagini cu şoferul care a muşcat un poliţist de deget. Acesta a încercat să mintă oamenii legii că nu era la volan

VIDEO Noi imagini cu şoferul care a muşcat un poliţist de deget. Acesta a încercat să mintă oamenii legii că nu era la volan

Inspectoratul Naţional de Patrulare din Republica Moldova a publicat noi imagini video cu şoferul care a fost reţinut marţi, 16 aprilie, după ce a fost prins beat la volan şi după ce a muşcat degetul poliţistului care a încercat să-l reţină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile video au fost preluare de pe camera de bord a maşinei Poliţiei, dar şi de pe camera amplasată pe uniforma agenţilor de patrulare. 

Din imagini se vede că şoferul a minţit când a declarat iniţial că poliţiştii l-au reţinut fără motive, pentru că dânsul nu s-ar fi aflat în trafic, dar se afla în maşină, în timp ce aceasta era parcată pe marginea drumului. De asemenea, se observă încă o dată că poliţiştii mai întâi i-au cerut şoferului să prezinte actele necesare, însă şoferul a refuzat, iar la cererea poliţiştilor care acesta să-i urmeze la Inspectorat, conducătorul auto a opus rezistenţă.

Amintim că agenţii de patrulare au oprit un automobil marţi, 16 aprilie, într-un sat din raionul Hânceşti, la volanul căruia se afla un bărbat în stare de ebrietate. Individul a manifestat un comportament agresiv când oamenii legii au încercat să-l reţină, iar la un moment dat, acesta i-a muşcat un deget unuia dintre poliţişti şi l-a ţinut între dinţi timp de aproximativ opt minute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: