VIDEO Un „hoţ în lege” din Kazahstan, reţinut şi expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova

VIDEO Un „hoţ în lege” din Kazahstan, reţinut şi expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova

FOTO politia.md

Ca urmare a unei informaţii operative, ofiţerii de investigaţii au aflat că pe teritoriul Republicii Moldova a venit un cetăţean al Republicii Kazahstan, în vârsta de 60 de ani, iar în cercul lumii criminale bărbatul are statut de aşa-numit „hoţ în lege”, alias Lioşa Semipalatenschii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au stabilit că bărbatul a venit pe teritoriul Republicii Moldova cu scopul de a pregati unele aranjamente privind traficul de droguri din Kazahstan în ţările UE, cu tranzit prin Republica Moldova.

La 13 aprilie, cetăţeanul Republicii Kazahstan a fost localizat, iar în urma percheziţiilor efectuate în apartamentul unde bărbatul era cazat, a fost indentificat un alt cetăţean al Republicii Kazahstan de 32 de ani, care era însoţitorul autorităţii criminale.

În apartament, poliţiştii au depistat 6.000 dolari, trei telefoane mobile, un Ipad, mai multe cartele SIM a operatorilor de telefonie mobilă naţionali şi internaţionali.

Pentru a fi prevenite activităţile ilegale, pe 14 aprilie, aceştia au fost expulzaţi din Republica Moldova pe un termen de 15 ani, fiind declaraţi persoane indezirabile.

citeste totul despre: