VIDEO Au fost prinşi în timp ce puneau în circulaţie 15.000 de euro falşi

VIDEO Au fost prinşi în timp ce puneau în circulaţie 15.000 de euro falşi

Mascaţii i-au reţinut pe membrii reţelei criminale într-o benzinărie de la marginea Chişinăului Foto: Direcţia de Poliţie Chişinău

Membrii grupării criminale erau pe cale să pună în circulaţie 15.000 de euro falşi. Acum ei riscă până la 10 ani de detenţie fiecare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi membri ai unei grupări criminale transfrontaliere au fost luaţi pe sus din Chişinău, în timp ce încercau să pună în circulaţie 15.000 de euro falşi.

Indivizii cu vârste cuprinse între 27 şi 48 ani sunt originari din Orhei, Anenii Noi şi Chişinău şi aveau ca sarcină să pună în circulaţie bancnotele de câte 50 şi 100 de euro, în ţară. 

Liderul grupării criminale, în vârstă de 35 de ani, din Orhei, la fost reţinut la finele lunii trecute.

Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii în locuinţele celor reţinuţi, de unde au confiscat bancnote false, ştampile din birouri notaliare româneşti, precum şi stick-uri de memorie cu diferite date. Totodată oamenii legii au luat şi 16.000 de euro falşi care urmau să fie puşi în circulaţie. 

Acum toţi membrii grupării criminale sunt cercetaţi în stare de arest pentru punerea în circulaţie a banilor falşi. După stabilirea gradului de vinovăţie, ei riscă între 5 şi 10 ani de puşcărie fiecare.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările