VIDEO Declarațiile generalului Alexei după înmormântarea ginerelui său: „Ion a fost ucis la comandă. L-am pierdut pe cel mai drag“

VIDEO Declarațiile generalului Alexei după înmormântarea ginerelui său: „Ion a fost ucis la comandă. L-am pierdut pe cel mai drag“

Foto de Eduard Bâzgu. Generalul Nicolae Alexei și-a luat rămas bun de la ginerele său

Generalul Nicolae Alexei, venit astăzi la înmormântarea fostului polițist Ion Stratulat, împușcat luni la o terasă din centrul Capitalei, a declarat că ginerele său a fost ucis la comanda unor grupări criminale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De o săptămână se cunoștea că criminalii vroiau să-l ucidă. Nu e vorba de reglări de conturi, ci de interese mari. A fost o omucidere la comandă. Criminalii săvârșesc astfel de omoruri gândindu-se că nu vor fi trași la răspundere. Criminalul Șoltoianu a mai săvârșit un omor în același mod, tot în public, în ziua amiaza mare. A scăpat basma curată, fiind chiar grațiat", a declarat fostul șef al Departamentului de Combatere a Crimei Organizate şi Corupţiei.

Generalul Alexei susține că era în relații bune cu Ion Stratulat. „Dacă ar fi fost altfel nu aș fi venit la înmormântare. Era un om inteligent. L-am pierdut pe cel mai drag. Criminalul a răpit pe tatăl nepoților mei. Toți l-au iubit", a mai spus Nicolae Alexei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările