VIDEO 15 kilograme de marijuana, depistate în sudul Republicii Moldova. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

VIDEO 15 kilograme de marijuana, depistate în sudul Republicii Moldova. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

Oamenii legii au anihilat activitatea unui grup criminal, specializat în circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari în scop de înstrăinare, inclusiv în scop de contrabandă în Federaţia Rusă.

Timp de două luni, oamenii legii au efectuat 7 percheziţii în satul Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia şi satul Pelinei, raionul Cahul. Prin urmare, au fost depistate şi ridicate droguri în proporţii deosebit de mari, pregătite pentru comercializare şi anume: circa 50 de tufe de plante de marijuană, cu înălţime mai mare de 2 metri, crescute şi îngrijite, dar şi circa 15 kg de marijuană în stare uscată.
 
Descinderile s-au soldat cu reţinerea a doi membri ai unui grup criminal organizat – bărbaţi în vârsta de 37 şi respectiv 41 de ani. O femeie în vârstă de 31 ani este cercetată în stare de libertate, aşa cum are un copil nou-născut.
 
În continuare, sunt întreprinse măsurile necesare pentru identificarea altor eventuali făptuitori, membri ai grupului infracţional, inclusiv a tuturor faptelor de contrabandă cu droguri în Federaţie Rusă.
 

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea infracţiunilor de care sunt acuzate, persoanele riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani privaţiune de libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: