Ungheni: Două persoane au murit în urma exploziei unui automobil

Două persoane au murit în urma exploziei unui autoturism la intrarea în localitatea Corneşti, raionul Ungheni, situată la 70 km de Chişinău, la graniţa cu România. În urma unei coliziuni în care au fost implicate alte două automobile, maşina de marca VAZ, de culoare albastră, a deraiat de pe carosabil şi a lovit un copac din preajmă. În urma impactului, automobilul a explodat, iar cele două persoane din maşină - în vârstă

Ştiri pe aceeaşi temă

În accidentul produs în jurul orei 17.00 alte două autoturisme au fost grav avariate, şoferii cărora însă nu au avut de suferit - o maşină de marca BMW, care a rămas fără motor, şi un automobil VW Golf care este răsturnat într-un şanţ din apropiere.

În jurul mașinii explodate au fost descoperite materiale electorale ale Alianței „Moldova Noastră" (AMN), formaţiune politică implicată în campania electorală pentru scrutinul din 28 noiembrie. Potrivit preşedintelui organizaţiei teritoriale Ungheni a AMN, Alexandru Lipcan, cei implicaţi în accident sunt reprezentanţii unei firme de publicitate din Chişinău care au fost la Ungheni pentru a demonta un panou al AMN, transmite Expresul.com.

În zonă, circulaţia rutieră a fost blocată aproximativ o oră din cauza accidentului. Cadavrele victimelor au fost transportate în remorca unui tractor la morga spitalului din Ungheni.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările