Un poliţist a ajuns la spital după ce a fost târât cu automobilul de către un şofer

Un poliţist a ajuns la
spital după ce a fost târât cu automobilul de către un şofer

FOTO Arhivă

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Botanica a ajuns la spital după ce a fost târât câţiva metri de un automobil. Incidentul a avut loc în oraşul Sângera, după ce poliţistul, aflat la datorie, l-a atenţionat pe un şofer că a parcat neregulamentar.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie din capitală, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că în momentul în care poliţistul l-a atenţionat pe şofer, acesta a devenit agresiv, a numit poliţistul cu cuvinte necenzurate şi a pornit din loc. Haina poliţistului a fost prinsă în uşă, iar acesta a fost târât în jur de 3-4 metri. Ca urmare, omul legii a suferit leziuni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Şoferul, în vârstă de 33 de ani, a fugit de la faţa locului, însă la scurt timp a fost reţinut. Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească. Şoferul riscă până la trei ani de închisoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: