Un nou record marca Anna Lesko

Un nou record marca Anna Lesko

Anna Lesko a înregistrat un nou clip în Cuba

Ultimul single al artistei, "Ia-mă", beneficiază de un videoclip ale cărui costuri s-au ridicat la 20.000 de euro, sumă confirmată de impresarul ei, Florin Nedelcu. Potrivit publicaţie Click, această sumă ar fi un record al acestui an pentru piaţa românească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmările videoclipului au avut loc în luna noiembrie, la Varadero, în Cuba, unde erau 26 grade Celsius.

Artista a îmbrăcat o rochiţă roşie cu buline, apoi a spălat maşina de epocă alături de dansatoarele exotice

Cântăreaţa şi echipa de filmare în frunte cu regizorul Alex Ceauşu au stat aici timp de o săptămână. În afară de cazare şi bilete de avion, acestor cheltuieli li s-au mau adăugat şi cele de recuzită. Pentru că este un clip de imagine, cu tentă mafiotă, a fost necesară închirierea a 12 maşini de epocă, din anii '50-'60, dar şi a unei motociclete.

Potrivit click.ro, deşi autoturismele erau rezervate de nişte milionari ruşi pentu nuntă, Anna i-a convins cu farmecele ei să i le împrumute pentru câteva zile. Şi nu a avut nevoie doar de motoarele scumpe ale cubanezilor, ci şi de o echipă de dansatori exotici, care să facă figuraţie în videoclip. Deşi, la sfârşitul acestei escapade, a fost uşurată de 20.000 de euro, Anna este fericită şi se poate mândri cu un material de top.

Topul celor mai scumpe videoclipuri

Inna, una dintre artistele de top, a reuşit să se remarce pe piaţa muzicală datorită pieselor, dar şi videoclipurilor  pe care a cheltuit mii de euro. O parte dintre ele au fost filmate în ţară, altele în străinătate.

"Inndia" sau "Crazy, Sexy, Wild" au costat peste 15.000 de euro. Nici Giulia Anghelescu nu se lasă mai prejos. Ea a născut de câteva luni, dar a revenit rapid cu videoclipul "Un om cu un pian".

A ales ca loc pentru filmări un conac părăsit de pe strada Jean Louis Calderon, unde s-a bucurat de recuzită scumpă: o cadă specială, un tablou imens, ţinute de mii de euro de la cinci designeri români, iar costurile s-au ridicat la 12.000 de euro. Şi băieţii de la Voltaj au videoclipuri de câteva mii de euro. Vara aceasta, au scos 8.500 de euro din buzunar pentru videoclipul piesei "Lumea e a mea", pentru care au ales două locaţii: heliportul clădirii Crystal Tower şi zona Universitate, unde au avut nevoie de o maşină de ploaie artificială.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: