Un nou post de televiziune se lansează în Republica Moldova

Un nou post de televiziune se lansează în Republica Moldova

Foto arhivă

La Chişinău va fi lansat, în curând, un nou post de televiziune de către proprietarul ziarului  „Timpul de dimineaţă”. Postul de televiziune se va numi 10 TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat marţi, 17 mai, licenţă de emisie postului de televiziune 10 TV, pe o perioadă de şase ani.

Directorul ziarului „Timpul de dimineaţă”, Silviu Tănase, a anunţat că aproximativ 25% din spaţiul de emisie va fi format din retransmisiunea canalului de televiziune din România, Naşul TV, urmând să se retransmită inclusiv talk-show-ul „Naşul”. 56% din producţia proprie va fi constituită din talk-show-ri din studio.

Membra CCA Mariana Onceanu-Hadârcă e de părere că, în condiţiile în care piaţa mediatică din Republica Moldova este predominată de retransmisiunea televiziunilor ruseşti, este binevenită această iniţiativă prin care s-ar oferi şansa cetăţenilor din Moldova să aibă acces la un post de televiziune din România

Silviu Tănase a declarat că noul post de televiziune nu va fi afiliat politic, va fi echidistant şi va pleda pentru promovarea valorilor culturale, etnice şi lingvistice, informează IPN.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările