Un nou antirecord în R. Moldova: Peste 3 mii de cazuri de COVID-19, înregistrate în 24 de ore

Un nou antirecord în R. Moldova: Peste 3 mii de cazuri de COVID-19, înregistrate în 24 de ore

Un nou antirecord absolut de la începutul pandemiei. Miercuri, 19 ianuarie, în Republica Moldova au fost înregistrate 3.255 de cazuri noi de COVID-19, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, din numărul total de cazuri de infecţie, 327 au fost confirmate în regiunea transnistreană, iar 52 sunt asociate cu contact în afara ţării: India, România, Ucraina, Rusia, Spania, Italia, Belgia, Bulgaria, Germania, Irlanda, Israel, Marea Britanie, Pakistan, Turcia, Ungaria. În total, în spitale sunt internate 1.720 de persoane confirmate cu infecţia COVID-19, dintre care 174 sunt în stare extrem de gravă, iar 21 de pacienţi sunt supuşi ventilării mecanice. Tot miercuri, 19 ianuarie, au fost confirmate opt decese, asociate COVID-19. Recordul precedent la infectări a fost stabilit cu doar o zi înainte - .2681 de cazuri de infectare. Anul trecut cel mai mare număr de infectări a ajuns la peste 2.000 de cazuri. Bilanţul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la circa 397 de mii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările