Un deputat cere urmărirea penală a viceprimarului Nistor Grozavu

Un deputat cere urmărirea
penală a viceprimarului Nistor Grozavu

Nistor Grozavu FOTO sputnik.md

Deputatul fracţiunii parlamentare ACUM Platforma DA, Alexandru Slusari, cere Procuraturii Generale să pornească urmărirea penală a viceprimarului Nistor Grozavu. Deputatul spune că funcţionarul, în martie-aprilie 2018, a admis grave încălcări la eliberarea documentelor permisive pentru construirea unui ansamblu rezidenţial pe strada Bogdan Voievod, 1, transmite IPN.

Deputatul a avut discuţii cu locatari din preajmă, care s-au plâns pe inconvenienţele legate de noua construtie. Documentându-se la subiect, Alexandru Slusari spune că a constatat că autorizaţia şi certificatul de urbanism au fost eliberate cu încălcări. Parlamentarul a solicitat Agenţiei pentru Supraveghere Tehnică efectuarea unui control de urgenţă.
 
Potrivit lui Alexandru Slusari, Nistor Grozavu nu a avut dreptul să dispună începerea lucrărilor de construcţie fără să existe o decizie a consilierilor municipali.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: