Un bărbat a murit în urma unei deflagraţii produsă în sectorul Râşcani. Ion Chicu: „Este un caz de suicid”

Un bărbat a murit în urma unei deflagraţii produsă în sectorul Râşcani. Ion Chicu: „Este un caz de suicid”

FOTO simbol

O deflagraţie s-a produs luni dimineaţă, 17 februarie, într-un bloc de locuit de pe Bulevardul Moscova din Chişinău. Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul şapte. În urma deflagraţiei, în locuinţă a fost depistată o persoană decedată.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Premierul Ion Chicu a declarat că bărbatul s-ar fi sinucis, însă acesta ar fi murit nu în urma exploziei buteliei de gaz, ci după electrocutare.
 
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, apelul la numărul de urgenţă 112 a fost recepţionat în jurul orei 06.30. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa apartamentului. Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu care izbucnit în urma exploziei.

Solicitată de IPN, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, a declarat că în urma deflagraţiei nu au fost afectate alte locuinţe. Persoana decedată este un bărbat de 65 de ani.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a Capitalei, Natalia Stati, a declarat că în locuinţă a fost depistată o butelie de gaz, însă nu aceasta a explodat. O scurgere de gaze nu este totuşi exclusă. A fost iniţiată o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi cauza exactă a morţii bărbatului, care este şi proprietarul apartamentului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: