Un autobuz va circula la piaţa de vechituri din strada Tăbăcăria Veche

Un autobuz va circula la
piaţa de vechituri din strada Tăbăcăria Veche

FOTO chisinau.md

Din 2 decembrie şi până pe 1 februarie, va circula autobuzul pe ruta nr. 50, cu titlu de experiment, pe traseul „bd. Iurie Gagarin – Tăbăcăria Veche”. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul interimar Silvia Radu, după ce vizitatorii pieţei de vechituri din strada Tăbăcăria Veche s-au plâns că lipseşte un mijloc de transport în zonă, transmite IPN.

Autobuzul va circula tur: de pe bd. Iu. Gagarin, bd. Dimitrie Cantemir – str. Ismail – Calea Basarabiei – str. Tăbăcăria Veche şi retur: str. Tăbăcăria Veche – Calea Basarabiei – Calea Moşilor – str. Ismail –  bd. Dimitrie Cantemir şi bd. Iurie Gagarin.
 
De luni până vineri, de la bd. Iurie Gagarin, autobuzul se va porni la 07.30 şi 08.30, iar de la str. Tăbăcăria Veche – la 14.30 şi 15.30. Sâmbătă şi duminică, de la aceleaşi staţii, autobuzul va porni la 07.00, 8.00 şi 9.00 şi, respectiv, 14.30 şi 15.30.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: